Bootrunsnl Wij

 

Wie zijn wij!

Links Pieter van Duijn al heel z’n leven een grote passie voor boten. In het dagelijks leven heeft hij samen met zijn broer een schildersbedrijf.

Rechts Nick van Blanken (schoonzoon van Pieter) En ja dan raad je het natuurlijk al.. leren varen van schoonvader. In het dagelijks leven werkt Nick bij de brandweer.

Wij zijn dus een goed team om er een super leuke dag van te maken voor u!

Bootrunsnl Jong en oud


 Heerlijk tripje voor de kust van scheveningen. Jong en oud genieten van de zee en het uitzicht.

 Bootrunsnl lekker weer


Het mooie weer komt eraan! Dus tijd om het water op te gaan!
Maar ook is het een heerlijke ervaring om met wat leuke golven de zee op te gaan!
Niet bang om dan een beetje zout water over je heen te krijgen?
Boek dan nu een heerlijk tripje voor de kust van scheveningen!

Bootrunsnl De Grommer

 

Wist u dat deze boot eerst een reddingsboot was? Wij hebben hem omgebouwd voor rondvaarten. Hiervoor hebben wij 12 stoelen aan boord geplaatst en twee motoren van beide 200 pk per stuk. Wij zijn geen powerboot maar een snelle rondvaartboot! De boot haalt 25 knopen das bijna 50 kmh. Doordat het een reddingsboot is geweest is hij een van de grootste rondvaart boten van scheveningen en is hij ook zeer geschikt voor het ruwere weer! Ook is er hierdoor lekker veel been ruimte en zit je niet met de schouders tegen elkaar aan. We hopen u snel aan boord te zien!

 

bedrijfsuitje van de brandweer


Ook voor ploeguitjes is bootruns zeer geschikt zoals de brandweer mannen en vrouw van brandweer haaglanden hier hebben gedaan! Ga zo door mannen en vrouwen met het goede werk wat jullie doen!